Nordkapp filmfestival logo
14. - 17. september 2017
Nordkapp barne og ungdomsfestival 8. - 10. september
Jacques - Havets Erobrer

Fesk & Film - Kulinarisk kino på Servicekaia

Sist oppdatert: 03.09.2017

Bli med på et storslått eventyr både under og over havoverflaten på Servicekaia fredag 15. september kl. 20:15

For å feire havet inviterer vi til en helt spesiell aften på Servicekaia – en kulinarisk kino! Vi viser den spektakulære filmen Jacques - Havets erobrer, som forteller historien om dykkerpioneren, fotografen og havforskeren Jacques Cousteau.
Samtidig kan du nyte en spesialkomponert smaksmeny fra mesterkokken Eirik Bæivi, akkompagnert av deilig vin. Det unike lokalet begrenser antall plasser, så her er det bare å sikre seg billetter med en gang!

Pris kr. 575,- per person, kr. 500,- med festivalpass.
Prisen inkluderer velkomstdrink, matservering, det første glasset med vin til maten og filmvisning.

Det blir lagt ut et begrenset antall plasser, så her er det først til mølla.

Kjøp billetter her

Havets smaksmeny:

Kråkeboller (med forbehold om tilgang)

Kongekrabberull

Råmarinert kamskjell og røye

Varmrøkt hval

Blåskjell med hvitløksmajones

Kveitesashimi og furusoya

Rabarbra gravet torsk

Tørrfiskboller

Surdeigsbrød og grovt rugbrød, tørrfisksmør

Mørk sjokolademousse med blåbær til dessert

 

Eirik Bæivi har bred erfaring fra inn- og utland. Han har vært kokk, souschef og kjøkkensjef for hotellkjeder, restauranter, Epcot, og store internasjonale og nasjonale bedrifter. Eirik har lidenskap for faget og har i tillegg jobbet mye med rekruttering. Eirik og hans assistent tilbereder maten sammen med elevene på Restaurant- og matfag ved Nordkapp Videregående Skole.

Eirik-Baivi.jpg 

Vennligst vent
LUKK X Henter artikkelen...
Jacques - Havets Erobrer

Fesk & Film - Kulinarisk kino på Servicekaia

Sist oppdatert: 03.09.2017

Bli med på et storslått eventyr både under og over havoverflaten på Servicekaia fredag 15. september kl. 20:15

For å feire havet inviterer vi til en helt spesiell aften på Servicekaia – en kulinarisk kino! Vi viser den spektakulære filmen Jacques - Havets erobrer, som forteller historien om dykkerpioneren, fotografen og havforskeren Jacques Cousteau.
Samtidig kan du nyte en spesialkomponert smaksmeny fra mesterkokken Eirik Bæivi, akkompagnert av deilig vin. Det unike lokalet begrenser antall plasser, så her er det bare å sikre seg billetter med en gang!

Pris kr. 575,- per person, kr. 500,- med festivalpass.
Prisen inkluderer velkomstdrink, matservering, det første glasset med vin til maten og filmvisning.

Det blir lagt ut et begrenset antall plasser, så her er det først til mølla.

Kjøp billetter her

Havets smaksmeny:

Kråkeboller (med forbehold om tilgang)

Kongekrabberull

Råmarinert kamskjell og røye

Varmrøkt hval

Blåskjell med hvitløksmajones

Kveitesashimi og furusoya

Rabarbra gravet torsk

Tørrfiskboller

Surdeigsbrød og grovt rugbrød, tørrfisksmør

Mørk sjokolademousse med blåbær til dessert

 

Eirik Bæivi har bred erfaring fra inn- og utland. Han har vært kokk, souschef og kjøkkensjef for hotellkjeder, restauranter, Epcot, og store internasjonale og nasjonale bedrifter. Eirik har lidenskap for faget og har i tillegg jobbet mye med rekruttering. Eirik og hans assistent tilbereder maten sammen med elevene på Restaurant- og matfag ved Nordkapp Videregående Skole.

Eirik-Baivi.jpg